ISIA (PSI)

ISIA-årsmærket er kun for certificerede instruktører på PSI-niveau eller EuroskiPro´er. Dette er dit medlemskab i Den Danske Skiskole og samtidig dit bevis for, at du er certificeret dansk skiinstruktør under Danish Association of Professional Ski Instructors (DAPSI) og de profesionelles skiforbund ISIA (International Ski Instructors Association). 

Hvis du underviser uden at indløse årsmærke, mangler du din licens og certificering og er reelt set ikke skiinstruktør i den pågældende situation. DDS kan derfor ikke være behjælpelig, hvis der skulle opstå problemer i den lokale skiskole.

Årsmærket er et lille klistermærke som skal sættes på dit ID-kort. ID-kortet viser, at du som skiinstruktør er berettiget til at undervise og årsmærket viser dit uddannelsesniveau samt at du har indløst den fornødne licens for indeværende kalenderår. Har du endnu ikke PSI ID-kort, så bestil det her.

Vær opmærksom på at der to gange årligt er frist for bestilling af ID-kort (1/11 og 15/1) - så bestil i god tid!

Ønsker du ikke at forny dit årsmærke, da du eksempelvis ikke skal undervise i indeværende år, så anbefaler vi du i stedet betaler 100 kr. i kursuslicens/medlemskab under din profil - medlemskaber.

ISIA koster 600kr.

Du kan som færdig PSI'er købe dit ISIA årsmærke under din profil under fanen 'medlemskaber'. 

Tilmeld nyhedsbrev