Bliv skiinstuktør

Drømmer du om et job som skiinstruktør i Japan eller Alperne?

Med Den Danske Skiskole får du en internationalt anerkendt skiinstruktøruddannelse og et job i Japan, Østrig, Italien, Norge, eller Frankrig.

Vi uddanner og certificerer danske skiinstruktører på både basis- og professionelt niveau.
Med en instruktøruddannelse på basisniveau (BSI1 eller BSI2) kan du få job i Japan, Østrig, Italien og Norge, og med en uddannelse på professionelt niveau (PSI3) kan du også få job i Frankrig.

Uddannelsen

Uddannelsen til skiinstruktør består af en række kurser, hvor det første er BSI1. Allerede med en bestået BSI1 kan du få job i en skiskole i f.eks Østrig, Italien eller Norge.
Når du har taget din BSI1, har du mulighed for at tage på BSI2, som åbner jobmuligheder i Japan.

Efter endt basisuddannelse kan du starte på den professionelle del af skiinstruktøruddannelsen. Den professionelle del består af tre kurser: PSI1, PSI2 og PSI3. Når du har bestået de tre kurser har du instruktøruddannelse på ISIA-niveau, hvilket betyder at du kan få jobs i skiskoler i hele verden, inkl. Frankrig.

Jobs og internationalt samarbejde

Vi har stort fokus på internationalt samarbejde. Det giver dig mulighed for at få job i hele verden.

BSI1

Med BSI1 uddannelsen har du mulighed for at arbejde i Norge, Sverige samt nogle steder i Østrig, Schweiz og Italien. Hold øje med jobdatabasen hvis du søger job som BSI1'er, eller skriv til os hvis du søger job. Vi samarbejder med skiskoler i Kvitfjell, Livigno og Wagrain.

Fuld BSI

Når du har bestået de to moduler på BSI uddannelsen (BSI1 og BSI2) og kan kalde dig instruktør med BSI niveau, er der mange muligheder for at undervise på ski. Du kan blive ansat i skiskoler i Østrig, Norge, Sverige, Japan, Canada, Italien og Schweiz. Vi samarbejder med skiskoler i Japan, Østrig, Italien og Norge. Se mere her: jobdatabasen

Fuld PSI

Når du er færdiguddannet skilærer, Professional Ski Instructor, er mulighederne uendelige. Du får licens til at undervise på alle destinationer verden rundt, da uddannelsen er anerkendt i hele verden gennem det internationale skilærerforbund ISIA.

Den Danske Skiskole har en unik aftale med det franske skilærerforbund, som gør det muligt at arbejde i Frankrig med fuld PSI. Pga. de høje lønninger og den store fleksibilitet i Frankrig er der mange PSI'ere der vælger dette.

Hvordan får jeg jobbet?

Klik ind under Jobmuligheder for at læse mere om hvilke destinationer vi samarbejder med, og hvordan du får jobbet.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.