DAPSI (BSI)

DAPSI-årsmærket er kun for certificerede instruktører på BSI-niveau. Dette er dit medlemskab i Den Danske Skiskole og samtidig dit bevis for, at du er certificeret dansk skiinstruktør under Danish Association of Professional Ski Instructors (DAPSI). Er du aktiv skiinstruktør, så er DAPSI-certificeringen et minimumskrav for at være berettiget til at undervise.

Hvis du underviser uden at indløse årsmærke, mangler du din licens/certificering og er reelt set ikke skiinstruktør i den pågældende situation. Den Danske Skiskole kan derfor ikke være behjælpelig, hvis der skulle opstå problemer i den lokale skiskole.

Årsmærket er et lille klistermærke som sættes på dit ID-kort. ID-kortet viser at du som skiinstruktør er berettiget til at undervise og årsmærket viser dit uddannelsesniveau, samt at du har indløst den fornødne licens for indeværende kalenderår. Har du endnu ikke BSI ID-kort, så bestil det her.

Vær opmærksom på at der to gange årligt er frist for bestilling af ID-kort (1/11 og 15/1) - så bestil i god tid!

Ønsker du ikke at forny dit årsmærke, da du eksempelvis ikke skal undervise, så anbefaler vi at du i stedet betaler kursuslicens/medlemskab under din profil medlemskaber.

DAPSI koster 400kr.

Du kan som færdig BSI'er købe dit DAPSI årsmærke under din profil under fanen 'medlemskaber'. 

Tilmeld nyhedsbrev