DSI - Dry Slope Instructor

Midt i København ligger et stort forbrændingsanlæg. Oven på det finder vi Danmarks eneste skibakke, Copenhill, som kan bruges hele året rundt. Det giver derfor dig mulighed for at tage dine første skridt i din skiinstruktøruddannelse, mens du fx. studerer eller arbejder i Danmark. 

Uddannelsen har fuld integration med Den Danske Skiskoles BSI og PSI uddannelse, og det giver dig derfor mulighed for at overføre mange af din tillærte evner til kurserne, samt meritoverføre timer og eksaminer, så du kan bygge videre på din skiinstruktøruddannelse.

Den Danske Skiskole har et godt samarbejde med flere skiklubber, skoler og foreninger. Dette giver dig mulighed for at få instruktørerfaring og uddanne dig til Dry Slope Instructor til nogle meget fordelagtige priser. Når du har bestået dine kurser vil du også blive hjulpet og guidet i at søge jobs hos diverse skiskoler verden over, samt blive en del af Danmarks fantastiske skimiljø. 

Når du tager DSI uddannelsen vil du blive præsenteret for og eksamineret i skiundervisning, skiteori og skiteknik. Uddannelsen har ingen adgangskrav eller test for at starte. Det forventes dog, at aspiranten kan bevæge sig sikkert og varieret rundt på Copenhills hældninger, samt har læst Alpin Manualen inden kursusstart.

Her er et indblik i, hvad man skal kunne for at bestå DSI uddannelsen

  • Udføre god og relevant ski undervisning
  • Udvise forståelse for variationer i underviserrollen
  • Evne at reflektere og udvikle skiundervisning
  • Forstå og diskutere Dry Slope ski udstyr
  • Udvise forståelse og gøre brug af skiteorien
  • Tilpasse sit skiløb til elevens behov
  • Udvise varieret og sportsligt skiløb på en Dry Slope

DSI uddannelsen er god for dig som ønsker at komme afsted som skilærer og gerne vil tage dine første del af uddannelsen i København. Dry Slope Instructor giver mulighed for uddannelse hele året, og du man kan derfor tage sine første instruktørkurser frem mod relevante sne-kurser. Ønsker du at undervise og arbejde som skilærer i Danmark eller som klubmedlem, giver uddannelsen dig også gode muligheder. 

Tilmeld nyhedsbrev