DSI1 - Dry Slope Instructor 1

Drømmer du om en sæson som skilærer? Så tag DSI uddannelse midt i København, mens du studerer eller arbejder!

 Midt i København ligger et stort forbrændingsanlæg. Oven på det finder vi Danmarks eneste skibakke, Copenhill, som kan bruges hele året rundt. Det giver derfor dig mulighed for at tage dine første skridt i din skilærer uddannelse mens du studere eller arbejder i Danmark. 

Uddannelsen har fuld integration med Den Danske Skiskoles BSI og PSI uddannelse, og det giver dig derfor mulighed for at overføre mange af din tillærte evner til kurserne, samt meritoverføre timer og eksaminer. Efter du har bestået DSI 1 vil du have mulighed for at deltage på DSI 2 eller et forkortet 4 dages BSI 1 kursus (normalt 8 dage). Du vil ydermere modtage et AKI (Klubinstruktør) diplom ved bestået DSI1, såfremt du indsender et 8 timers førstehjælpbevis til info@dendanskeskiskole.dk

Den Danske Skiskole har et godt samarbejde med flere skiklubber, skoler og foreninger, dette giver dig mulighed for at få instruktør erfaring og uddanne dig til nogle meget fordelagtige priser. Når du har bestået dine kurser vil du også blive hjulpet og guidet i at søge jobs hos diverse skiskoler verden over, samt blive en del af Danmarks fantastiske skimiljø. 

På DSI 1 vil du blive præsentere og eksamineret i skiundervisning, skiteori (BSI 1 teoriprøve) samt skiteknik. Det vil derfor være nødvendigt at du har læst og forstået Alpin Manualen samt kan bevæge dig sikkert rundt på alle hældninger på Copenhill Dry Slope. 

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D E og L. Du kan købe manualen her

Krav til kurset:

DSI 1 uddannelse har ingen optagelsesprøve eller test for at deltage, dog anbefales det MEGET at du har gjort dig bekendt med Dry Slope skiløb inden kursus start, og at du har mellem 5-10 ugers erfaring på ski. 

  • Du skal være fyldt 16 år i indeværende år. Er du det ikke inden kursusstart, så kontakt kontoret.
  • Du skal kunne bevæge dig sikkert og varieret rundt på Copenhills hældninger.
  • Du skal være i besiddelse af samt have læst Alpin manualen, som kan købes i vores webshop til 399 kr.
  • Du skal indbetale kursuslicens 100 kr.
  • Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund

Ved bestået DSI1 eksamen kan BSI1 teoriprøven overføres, så du på fremtidige sne-kurser ikke skal reeksamineres i denne. 

Tilmeld nyhedsbrev