PSI3

Drømmer du om at blive Professional Ski Instructor? Så kan du tage det første skridt på vejen med PSI3 kurset i uge 42!

Hvis du er uddannet Basic Ski Instructor 2, og du ønsker at uddanne dig til Professional Ski Instructor, kan du tage med på PSI3 kurset i uge 42. Dette kursus vil byde på egenfærdighed, skolesving, undervisning og teori på et højt og professionelt niveau. 

Det er ikke et krav, at du har været på PSI1 (storslalom) eller PSI2 (offpiste og sikkerhed) inden dette kursus, hvilket vil sige, at PSI3 heller ikke er ment som det sidste trin på PSI uddannelsen. Derimod er det nødvendigt at have bestået egenfærdighed på PSI3 for at kunne påbegynde PSI2 kurset.

I forhold til en BSI2 uddannelse må du med en PSI i bagagen undervise på et langt højere niveau. Som færdig PSI'er har din uddannelse og undervisningserfaring på mere end 100 timer højnet dine kompetencer, så du derved kan påtage dig et større ansvar. Den største forskel fra BSI2 uddannelsen ligger derfor også i sværhedsgraden af uddannelsen. 

Det kræves, at du har minimum 100 timers undervisningserfaring for at kunne deltage på PSI3 kurset. Du bedes sende dokumentation herfor til kontoret på mail info@dendanskeskiskole.dk, og efterfølgende kan du tilmelde dig kurset. Læs mere om krav til PSI3-kursisten HER

Pensum til kurset er hele den alpine manual, og du skal have læst den grundigt inden kursusstart. Køb manualen HER

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på 4 stjernet hoteller, som byder på rummelige værelser samt morgen- og aftenbuffet.

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense, Fredericia, Aalborg og Aarhus. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 11. oktober 2024. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse ca. KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00, Aalborg kl. 12.00, Aarhus kl. 13.30). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen d. 12. oktober 2024. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop).
Priser mm. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur!

Tilmeldingsfrist: 
Fredag, 30 august, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI
Adgangskrav: Eksamener: 
Undervisningserfaring - min. 100 timer

Tilmeld nyhedsbrev