BSI2 - grunduddannelse del 2

Tag med på BSI2 kurset i uge 42 og bliv international anerkendt skiinstruktør med BSI2! 

BSI2 kurset er anden del af Basic Ski Instructor uddannelsen. Hvis du har bestået BSI1 kurset, kan du tage med på BSI2 kurset i uge 42 og muligheden for at blive BSI2! 

Kursusugen vil byde på en masse træning i egenfærdighed, undervisningseksamen, og teorimoduler samt andre oplæg om aftenen.

Med en BSI2 (BSI1, BSI2 + 12 timers almen førstehjælp) opnår du DAPSI-status (Danish Association of Professional Ski Instructors) og kan hermed søge arbejde over store dele af verden verden; den åbner altså døre for et væld af muligheder og oplevelser.

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D, E og L - køb den her. Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen inden kursusstart.

OBS. Hvis du er under 18 på kursustidspunktet kræver det i henhold til østrigsk lovgivning en underskreven erklæring fra forældre/værge, at du må være på kursus i Østrig med Den Danske Skiskole. Denne erklæring bliver sendt med det første info.brev. Hvis ikke den underskrevne erklæring er DDS i hænde inden kursusstart, kan man ikke deltage på kurset og vi refunderer ikke kursusprisen.

Læs mere om krav til BSI2-kursisten her.

Tag teori-eksamenen hjemme i DK og få mere luft i skemaet under kursusugen i Østrig! Se kursuskalenderen!

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på 4 stjernet hoteller, som byder på rummelige værelser samt morgen- og aftenbuffet.

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 11. oktober 2024. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen d. 12. oktober 2024. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Skiene er særligt udvalgt til brug til skiundervisning, så det er en oplagt mulighed for at finde en ski til din sæson. Læg venligst mærke til at det er en skitest, hvis man vil leje udstyr til en hel uge kan dette gøres i Sport Nenner der ligger ved liften både nede og oppe. Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop). 
Priser m.m. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur!

Tilmeldingsfrist: 
Fredag, 30 august, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Eksamener: 
BSI1 - Alpin teori
BSI1 - Egenfærdighed
BSI1 - Undervisning

Tilmeld nyhedsbrev