BSI2 - Kont.

Mangler du at bestå en eksamen på BSI2? Så tag med på BSI2 Kontinuant i uge 41!

BSI2 Kontinuant kurset er til dig, som allerede har deltaget på et BSI2 kursus, men mangler at bestå en eksamen i egenfærdighed, skolesving og/eller teori. Er du i den situation, at undervisningen på BSI2 ikke er bestået, skal du tilmelde dig det almindelige BSI2 kursus, da dette indeholder undervisningsmoduler (UV-praktik). Kurset indeholder foruden en masse træning i egenfærdighed, videoanalyse, one-on-one samtaler og teoridiskussion.

Ved afsluttet og bestået BSI1 og BSI2 kursus samt 12 timers førstehjælp opnår du DAPSI-status (Danish Association of Professional Ski Instructors) og kan blive ansat i forskellige skiskoler rundt i hele verden!  

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D, E og L - køb den på shoppen HER
Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen inden kursusstart.

Læs mere om krav til BSI2-kursisten her.

OBS: Den Danske Skiskole forbeholder sig retten til at aflyse BSI2 kontinuant-kurset. I så fald vil du blive tilbudt en plads på det ordinære BSI2-kursus eller teknikkurset med mulighed for at tage reeksamen i kursusugen. 

Tag teori-eksamenen hjemme i DK og få mere luft i skemaet under kursusugen i Østrig! Se kursuskalenderen!

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på Hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om Hotel Hohenhaus her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 4. oktober 2024. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen d. 5. oktober 2024. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop).
Priser mm. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Fredag, 23 august, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Eksamener: 
BSI1 - Alpin teori
BSI1 - Egenfærdighed
BSI1 - Undervisning
BSI2 - Undervisning

Tilmeld nyhedsbrev