PSI3 - kont.

Mangler du en at bestå en eksamen på PSI3? Så tag med på PSI3 Kontinuant kurset i uge 42! 

PSI3 Kontinuant kurset er for dig, som allerede har deltaget på et PSI3 kursus og bestået din undervisningspraktik, men mangler at bestå din egenfærdighed og/eller teori. Kurset har i høj grad fokus på egenfærdighed inkl. videoanalyse, one-on-one samtaler og teoridiskussioner.

Pensum til kurset er hele den alpine manual, og det anbefales på det kraftigste, at du har læst den grundigt inden kursusstart. Manualen kan købes HER

OBS: Den Danske Skiskole forbeholder sig retten til at aflyse eller lægge PSI3 kontinuant-kurset sammen med workshop-kurset, såfremt der ikke er nok tilmeldte til at oprette et PSI3 kontinuant hold. 

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på 4 stjernet hoteller, som byder på rummelige værelser samt morgen- og aftenbuffet.

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense, Fredericia, Aalborg og Aarhus. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 11. oktober 2024. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse ca. KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00, Aalborg kl. 12.00, Aarhus kl. 13.30). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen d. 12. oktober 2024. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop).
Priser mm. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur!

Tilmeldingsfrist: 
Fredag, 30 august, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI
Adgangskrav: Eksamener: 
PSI 3 - Undervisning
Undervisningserfaring - min. 100 timer

Tilmeld nyhedsbrev