BSI1 + BSI2 kombi kursus

Drømmer du om at blive skiinstruktør? Så tag med på vores BSI1 + BSI2 kombi kursus i uge 41 og 42, og tag de første skridt på vejen!

BSI2 uddannelsen er bygget op af et BSI1 modul, et BSI2 modul samt 12 timers førstehjælp. Du kan dette efterår tage et BSI1+ BSI2 kombi kursus, hvor du kommer igennem begge BSI moduler på 15 dage. Du har med dette kursus god mulighed for at opnå fuld BSI2 niveau inden sæsonstart.  

Den første kursusuge vil du blive undervist i BSI1 modulet, hvor du skal op til de første eksamener i undervisning og teori på BSI1 niveau. I anden kursusuge vil du blive undervist i BSI2 modulet, hvor du skal op til de resterende eksamener i BSI2 teori, BSI2 undervisning samt egenfærdighed og skolesving på BSI1 og BSI2. 

De to kursusuger vil byde på massere af træning på ski i egenfærdighed og skolesving, læring om at undervise på ski samt rig mulighed for at nørde skiteori. Derudover vil der være oplæg om eksempelvis udstyrslære, samt hvad man kan som skiinstruktør. 

Der er ingen optagelsesprøve til BSI1 + BSI2 kombi kurset, men det anbefales på det kraftigste, at du har minimum 5-10 ugers skierfaring. Samtidig er det en fordel, hvis du tidligere har modtaget undervisning på eksempelvis et teknikkursus. For at deltage på kurset skal du ligeledes kunne køre med parallelle ski samt komme ubesværet ned af røde og sorte pister med god hastighed uden at miste kontrollen. Tilsvarende skal du kunne køre i ujævnt terræn og opkørt sne med god rytme og kontrol. Læs mere om krav til BSI1-kursisten her!

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D, E og L (køb den her). 
Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen inden kursusstart.

Tag teori-eksamenen hjemme i DK og undgå eksamenspresset under kursusugen i Østrig! Se kursuskaldeneren

OBS! Kombikurset giver dig mulighed for at kunne gennemføre både BSI1 og BSI2 kurserne på 15 dage. Dette er ikke en garanti for, at du består både BSI1 og BSI2 kurserne. Beståelsesprocenten på BSI1 kurset var sidste år 90%. Du vil altså med god sandsynlighed bestå BSI1 kurset som minimum, og såfremt du ikke består hele BSI2 kurset (fx hvis du mangler at består egenfærdigheden på BSI2), så kan du tage en reeksamen på BSI2 niveau i starten af vintersæsonen. Her er det også vigtigt at vide, at du med BSI1 niveau kan få job i stort set hele verden; Canada, Japan, Østrig, Norge og Sverige osv.

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på 4 stjernet hotel, som byder på rummelige værelser samt morgen- og aftenbuffet.

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia (samt hjem i uge 42 ligeledes Aalborg og Aarhus, såfremt der er stor nok efterspørgsel). 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 4. oktober 2024 og kommer hjem igen søndag morgen/formiddag d. 20. oktober 2024. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag d. 5. oktober ca. 10.30. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding og du vil dermed opnå en kør-selv-rabat.

Liftkort
Kurset inkluderer 15 dages liftkort fra lørdag (uge 40) til den efterfølgende lørdag (uge 42).

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her.

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Fredag, 23 august, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Tilmeld nyhedsbrev