Workshop

Tag med på fire dages mini workshop i uge 19 og bliv opdateret på din DDS viden! 

Mini WorkShop er et tilbud til dig, som enten er BSI2'er eller PSI'er, og som har lyst til at videreudvikle dig som skilærer og holde dig opdateret på DDS-viden. Vores workshop kurser er efteruddannelse, som sigter mod at vedligeholde og videreudvikle deltagernes undervisningskompetencer såvel som deres skifærdigheder. Kurset vil bl.a. byde på high-end skiløb, skolesving og teori sessioner. 

Lad dig inspirere af Workshoppens forskellige undervisningsstile og dyrk din egenfærdighed på ski for at opnå endnu et nyt niveau! 

Kriterier for deltagelse på workshop:

  • Du skal minimum have BSI2 niveau eller have konverteret udenlandsk instruktøruddannelse til BSI2 niveau eller højere.
  • Du skal være aktiv underviser og kunne bidrage med dine undervisningserfaringer til at løfte videreuddannelsen og erfaringsudvekslingen blandt holdkammeraterne. 
  • Du behøver ikke at gå til eksamen – hverken på den korte eller lange bane - for at deltage på Workshop kort. Det er dog muligt at gå til PSI3-reeksamen.

OBS: Hvis kurset ikke oprettes på grund af for få timeldinger, kan man, hvis man ønsker dette, flyttes til almindelig Workshop eller PSI3 kontinuant. Differencen opkræves af DDS.

Vores ‘Workshop’ kurser er rettet mod skilærere, der vil udvikle deres arbejde som skilærere. Et ‘Teknikkursus’ er rettet mod skilærere og gode skiløbere, der vil arbejde med deres teknik. 
WS skal gøre dig til en bedre skilærer. TK skal gøre dig til en bedre skiløber.

OBS. Hvis du er under 18 på kursustidspunktet kræver det i henhold til østrigsk lovgivning en underskreven erklæring fra forældre/værge, at du må være på kursus i Østrig med Den Danske Skiskole. Denne erklæring bliver sendt med det første info.brev. Hvis ikke den underskrevne erklæring er DDS i hænde inden kursusstart, kan man ikke deltage på kurset og vi refunderer ikke kursusprisen.

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på Hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om Hotel Hohenhaus her!

Transport
Hvis der er plads kan du køre med os i bus hjem fra kurset i Hintertux. Vi rejser til København, Odense og Fredericia. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Du skal selv transportere dig til Hintertux. Kurset starter på gletcheren onsdag kl. 12.00 d. 8. maj 2024. Hvis du ønsker at komme med bussen hjem lørdag, skal du huske at skrive dette i kommentarfeltet ved tilmelding, så forsøger vi at finde plads til dig.

Liftkort
Kurset inkluderer 4 dages liftkort fra onsdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Skiene er særligt udvalgt til brug til skiundervisning, så det er en oplagt mulighed for at finde en ski til din sæson. Læg venligst mærke til at det er en skitest, hvis man vil leje udstyr til en hel uge kan dette gøres i Sport Nenner der ligger ved liften både nede og oppe. Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop). 
Priser m.m. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 8 april, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI

Tilmeld nyhedsbrev