Workshop

Tag med på workshop i uge 19 og få ny inspiration til skiløb og undervisning! 

Workshop er et tilbud til dig, som enten er BSI'er eller PSI'er, og som har lyst til at videreudvikle dig som skilærer. Workshop er en efteruddannelse, som sigter mod at videreudvikle deltagernes undervisningskompetencer såvel som deres skifærdigheder i eksamenskontekst. Kurset vil bl.a. byde på high-end skiløb, inspiration fra andre skinationer, skolesving og teori sessioner. 

Hvis du vil træne mod fx PSI3 eller Eurotrainer, er dette det helt rigtige kursus for dig! 

Lad dig inspirere af Workshoppens forskellige undervisningsstile og dyrk din egenfærdighed på ski for at opnå endnu et nyt niveau! 

Kriterier for deltagelse på workshop:

  • Du skal minimum have fuld BSI niveau eller have konverteret udenlandsk instruktøruddannelse til BSI niveau eller højere.
  • Du skal være aktiv underviser og kunne bidrage med dine undervisningserfaringer til at løfte videreuddannelsen og erfaringsudvekslingen blandt holdkammeraterne. 
  • Du behøver ikke at gå til eksamen – hverken på den korte eller lange bane - for at deltage på Workshop. Det er dog muligt at gå til PSI3-reeksamen. Enkelte af workshopdeltagerne kan desuden have interesse i at tage PSI3-teorieksamen, mens de er på Workshop. Denne mulighed får de (uanset om de tidligere har været på PSI3 kurset) for derved at have mindre pres på et kommende PSI3-kursus. 

OBS: Den Danske Skiskole forbeholder sig retten til at PSI3 kontinuant-holdet lægges sammen med Workshop, såfremt der ikke er nok tilmeldte til et fuld PSI3 kontinuant hold.

Såfremt du er skiinstruktør, der primært ønsker ny inspiration til dit eget skiløb samt opdatering, men ikke ønsker at deltage på en workshop, der er orienteret mod decideret videreuddannelse i rollen som skilærer, kan du tilmelde dig teknikkursus. Det vil på teknikkurserne tilstræbes at oprette hold, hvorpå alle deltagerne i forvejen er instruktører, således der skabes et forum med fælles reference. 

En ‘Workshop’ er rettet mod skilærere, der vil udvikle deres arbejde som skilærere. Et ‘Teknikkursus’ er rettet mod skilærere og gode skiløbere, der vil arbejde med deres teknik. 
WS skal gøre dig til en bedre skilærer. TK skal gøre dig til en bedre skiløber.

OBS. Hvis du er under 18 på kursustidspunktet kræver det i henhold til østrigsk lovgivning en underskreven erklæring fra forældre/værge, at du må være på kursus i Østrig med Den Danske Skiskole. Denne erklæring bliver sendt med det første info.brev. Hvis ikke den underskrevne erklæring er DDS i hænde inden kursusstart, kan man ikke deltage på kurset og vi refunderer ikke kursusprisen.

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på Hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om Hotel Hohenhaus her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia (og hvis nok tilmeldte fra Aalborg og Aarhus). Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 3. maj 2024. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen d. 4. maj 2024. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Skiene er særligt udvalgt til brug til skiundervisning, så det er en oplagt mulighed for at finde en ski til din sæson. Læg venligst mærke til at det er en skitest, hvis man vil leje udstyr til en hel uge kan dette gøres i Sport Nenner der ligger ved liften både nede og oppe. Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop). 
Priser m.m. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Fredag, 22 marts, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI

Tilmeld nyhedsbrev