Teknik - skiinstruktørforberedende kursus

Kom med på teknikkurset i uge 19 og få en fantastisk uge på ski med masser af nye udfordringer! 

Teknikkurset er for den erfarne skiløber eller skiinstruktør, som ønsker at udvikle sit skiløb med masser af teknisk træning og nye udfordringer.

Kurset sætter fokus på at fremme det skitekniske hos den enkelte skiløber, at bidrage med en masse inspiration til fortsat at arbejde med sit skiløb - og ikke mindst at få stået en helt masse på ski. Ugen vil bl.a. byde på videoanalyse af eget skiløb med input til fremadrettede fokuspunkter samt gå i dybden med teknik, kontrol og ikke mindst tilpasning, variation og overskud i skiløbet. Desuden vil der være gæsteundervisere og diverse oplæg om fx alpin sikkerhed og -udstyrslære. 

For at kunne deltage på teknikkurset skal man være i god fysisk form og med minimum 8 uger på ski kunne køre med parallelle ski på en rød piste med god hastighed, rytme og kontrol og desuden kunne komme kontrolleret ned ad en sort piste – også hvis den er iset. Læs mere om krav til teknikkursisten HER

OBS. Hvis du er under 18 på kursustidspunktet kræver det i henhold til østrigsk lovgivning en underskreven erklæring fra forældre/værge, at du må være på kursus i Østrig med Den Danske Skiskole. Denne erklæring bliver sendt med det første info.brev. Hvis ikke den underskrevne erklæring er DDS i hænde inden kursusstart, kan man ikke deltage på kurset og vi refunderer ikke kursusprisen.

Såfremt du er skiinstruktør, der primært ønsker ny inspiration til dit eget skiløb, er du meget velkommen til at tilmelde dig teknikkursus. Det vil på teknikkurserne tilstræbes at oprette hold, hvorpå alle deltagerne i forvejen er instruktører, således at der skabes et forum med fælles reference. 

Frem mod kursusugen vil alle teknikkursister modtage et spørgeskema, som vil hjælpe vores uddannere til at forhåndsinddele jer i hold. Holdene vil blive delt ud fra niveau, ambitioner og preferæncer. 

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på Hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om Hotel Hohenhaus her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia (og hvis nok tilmeldte fra Aalborg og Aarhus). Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 3. maj 2024. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen d. 4. maj 2024. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Skiene er særligt udvalgt til brug til skiundervisning, så det er en oplagt mulighed for at finde en ski til din sæson. Læg venligst mærke til at det er en skitest, hvis man vil leje udstyr til en hel uge kan dette gøres i Sport Nenner der ligger ved liften både nede og oppe. Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop). 
Priser m.m. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Fredag, 22 marts, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Tilmeld nyhedsbrev