Eurotrainer 2020

Eurotrainer kurset 2020 afholdes i uge 19 (2.-9. maj 2020) på Hintertuxgletsjeren. 

Formålet med ETR-kurset er at rekruttere til uddannertruppen og sigter mod at give aspiraterne kompetencer og forudsætninger for at uddanne skilærere. Ved at lade ETR køre sideløbende med de ordinære DDS-kurser, bliver ETR et mere professionsorienteret kursus, hvor aspiranterne får mulighed for at undervise rigtige BSI-kursister; både i sneen og i teorilokalet. Dernæst giver Hintertux bl.a. mulighed for at få et tydeligt blik for variationen inden for krav og kriterier på de forskellige niveauer.

Deadline for ansøgning: 24. januar 2020
Udtagelse: 31. januar 2020

Ansøgning sendes til info@dendanskeskiskole.dk 
Mere info finder du her

Ved spørgsmål ring da til kontoret eller send en mail :-) 

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
I bliver indlogeret på hotel Rindererhof. Hotel Rindererhof er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotel Rindererhof her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense, Fredericia - og hvis der er nok tilmeldte fra Aalborg og Aarhus, bliver dette også en mulighed. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 1. maj 2020 (KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00 og Fredericia kl. 16.00), og kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding og vil dermed opnå en kør-selv-rabat.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Handelsbetingelser


Vi håber, at du har mod på at prøve kræfter med Eurotrainer kurset - vi hepper på jer!

Tilmeld nyhedsbrev