Aflysning af Den Danske Skiskoles kursusaktiviteter samt Tux uge 19

Kære medlemmer,

 

Der tegner sig et meget alvorligt billede af situationen i forhold til smittespredningen i forbindelse med COVID-19. Regeringen og myndighederne fraråder unødvendig kontakt mellem borgerne, og Danmarks Idrætsforbund (DIF) anbefaler at alle indendørs og udendørs idrætsaktiviteter i denne periode bliver aflyst. Derudover har udenrigsministeriet (UM) opdateret deres rejsevejledninger, således at UM nu bl.a. fraråder alle rejser til delstaten Tyrol i Østrig samt fraråder alle ikke-nødvendige rejser til resten af verden. 

 

Den Danske Skiskole har tidligere i dag (fredag d. 13/3) meldt vores anbefalinger og beslutning vedr. COVID-19 situationen. Vi tager situationen meget alvorligt og ønsker ikke at tage nogle unødige risici.

 

Vi aflyste allerede mandag aften (d. 9/3) vores uddannersamling i St. Anton, Østrig. I løbet af ugen har vi yderligere aflyst alle vores kursusaktiviteter i første omgang til og med d. 29/3, herunder bl.a. vores PSI1 kursus i Bad Gastein i uge 12 og PSI2 kurset i St. Anton i uge 14. Alle kursister vil blive informeret om alle aflysninger mm. løbende, som situationen skrider frem. 

 

Det er svært at forudsige fremtiden, og hvordan det hele ser ud til maj måned, ved vi simpelthen ikke. Der er ingen tvivl om, at vi vil elske at afvikle vores Tux uge 19 kursus med jer alle sammen. Der er faktisk intet, vi hellere vil. 

 

Dog er COVID-19 situationen nu så alvorlig og inkluderer så meget usikkerhed, at vi har valgt at aflyse vores Tux uge 19 kursus. 

 

Det er vi helt vildt ærgerlige over, og havde glædet os til at afslutte denne skisæson med jer. Vi håber derfor, at vi får lov at starte næste skisæson med jer på vores Tux uge 42 kursus! Derudover håber vi, at vi kommer til at kunne tilbyde et alternativ til vores Tux uge 19 kursus. Hvordan dette alternativ ser ud, ved vi endnu ikke, men vi vil sørge for at holde jer opdateret herom. Det korte af det lange er, at vi bare helt vildt gerne vil på ski med jer! 

 

Vedr. aflysningen af vores Tux uge 19 kursus: 

Alle kursister vil modtage en mail med aflysningen og få refunderet den fulde kursuspris. Desværre er der en del manuelt arbejde forbundet hermed, så det vil tage et par dage at få afviklet hele aflysningen. Derudover vil der gå et par hverdage mellem refunderingen sker i vores system til at pengene vil stå på jeres konti. 

 

Vi har mange henvendelser og meget arbejde forbundet med COVID-19 situationen, så der er formegentlig længere svartid end normalt. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser og afvikle aflysningen af Tux hurtigst muligt, og vi håber på jeres forståelse og tålmodighed i forbindelse hermed. 

 

På forhånd tak – og så glæder vi os meget til at stå på ski med jer snart igen! 

Pas på jer selv og hinanden. 

 

De bedste hilsner, 

Den Danske Skiskole 

Tilmeld nyhedsbrev