Workshop - ny skærpet profil!

WORKSHOP kurset

Workshoppen er rettet mod uddannede instruktører, der ønsker at videreuddanne sig mod PSI, ETR el.lign. 

NYT! 
Mindre hygge, mere fokus. 

Workshoppen får en skærpet profil fra og med uge 41 og 42 2020, således kurset bliver mere eksamensrettet og i langt højere grad sigter mod at videreudvikle deltagernes undervisningskompetencer samt decideret træning af deltagernes egne skifærdigheder i retning mod videreuddannelse og eksamen. Denne træning inkluderer high-end skiløb, inspiration fra andre nationer, skolesving m.v., men også teori om aftenen. 

Som en del af dette, implementeres et nyt tiltag, hvor PSI3-kontinuanterne inkluderes i Workshoppen; således der ikke mere udbydes separate PSI3K kurser. 

 

Kriterier for deltagelse på workshop:

  • Du skal minimum have fuld BSI niveau, eller have konverteret udenlandsk instruktøruddannelse til BSI niveau eller højere. 
  • Du skal være aktiv underviser og kunne bidrage med dine undervisningserfaringer til at løfte videreuddannelsen og erfaringsudvekslingen blandt holdkammeraterne. 
  • Du behøver ikke at gå til eksamen – hverken på den korte eller lange bane - for at deltage på Workshop. Det er dog muligt at gå til PSI3-reeksamen. Enkelte af workshopdeltagerne kan desuden have interesse i, at tage PSI3-teorieksamen, mens de er på Workshop. Denne mulighed får de (uanset om de tidl. har været på PSI3 kurset) for derved at have mindre pres på et kommende PSI3-kursus. 

 

Såfremt du er skiinstruktør, der primært ønsker ny inspiration til dit eget skiløb samt opdatering, men ikke ønsker at deltage på en Workshop, der er orienteret mod decideret videreuddannelse i rollen som skilærer, kan du tilmelde dig Teknikkursus. Det vil på Teknikkurserne tilstræbes at oprette hold, hvorpå alle deltagerne i forvejen er instruktører, således der skabes et forum med fælles reference. Disse hold vil desuden opleve et ugeprogram med varieret indhold, gæsteundervisere m.v. der rettes mod at gøre deltagerne bedre på ski. 

En ‘Workshop’ er rettet mod skilærere, der vil udvikle deres arbejde som skilærere. Et ‘Teknikkursus’ er rettet mod skilærere og gode skiløbere, der vil arbejde med deres teknik. 
WS skal gøre dig til en bedre skilærer. TK skal gøre dig til en bedre skiløber. 

 

På vegne af,
Bestyrelsen og Teknisk Komité

Marts 2020 

Ved spørgsmål henvises I til kontoret på info@dendanskeskiskole.dk

Tilmeld nyhedsbrev