Farvel til Den Danske Skiskole

Jeg takker af for denne gang. Det er et vemodigt farvel, især med tanken om alle de fede skioplevelser jeg har delt med jer, og at jeg har været så privilegeret at stifte bekendtskab med så mange energiske og entusiastiske skiløbere. Og oveni hatten blive hele fem teknikkurser rigere! 

Jeg blev ansat på kontoret i april 2012 og fik her øjnene op for hvor mange ildsjæle der er i DDS, og hvilken rolle DDS spiller for alle jer, der virkelig brænder for det gode skiløb. Det var en forunderlig og helt igennem nørdet verden jeg lærte at kende.

Min rolle var primært, i samarbejde med Anders, at få alle de administrative brikker til at passe. Det har været udfordrende og lærerigt – lige fra planlægning af kurser til internationale møder i Krakow og Bruxelles.

Nu er det blevet tid til at prøve kræfter som gymnasielærer. Jeg vil fra august have min daglige gang på Falkonergårdens Gymnasium på Frederiksberg som fransk- og dansklærer.

Men dermed ikke sagt, at mine dage i DDS er talte. Jeg har store forhåbninger om at møde jer alle igen på et DDS kursus!

Jeg takker mange gange for nogle oplevelsesrige år i DDS.

/ Lærke

HER lidt minder fra mine første kurser i Tux 2012:

  

  

  

  

Tilmeld nyhedsbrev