Aflysning af Tux uge 17 og 18 2021

Kære medlemmer!

Det er med et bristet skielskende hjerte, at vi endnu engang er nødsaget til at aflyse kurser i Tux grundet COVID-19 situationen. 

Selvom vi er godt i gang med genåbningen af Danmark og også rundt omkring i Europa, så må vi desværre sande, at pandemien stadig har overhånden, og at der fortsat er for mange restriktioner til at vi kan afvikle vores kursusaktiviteter i Tux i uge 17 og 18 2021. Vi aflyser derfor alle kursusaktiviteter i uge 17 og 18 2021. 

Vi ser nu i stedet frem til at Danmark og udlandet åbner mere og mere op hen mod sommeren, hvor vi planlægger at afvikle kurser i Hintertux i uge 27 2021.  

Vi glæder os meget til at komme på ski med jer igen, og vi helt klar til at afvikle kurser for alle vores dejlige medlemmer - lige så snart COVID-19 situationen tillader det. Vi glæder os nemlig meget til, at vi kan byde nye medlemmer velkommen til den danske skiinstruktør-uddannelse og ikke mindst til at kunne give vores medlemmer, som allerede er godt i gang med at blive skiinstruktør, mulighed for at fortsætte til på næste skridt i uddannelsen.

Alle kursister, som er tilmeldt Tux kurserne uge 17 og 18 2021, modtager en mail om jeres muligheder i forbindelse med aflysningen kurset. Vær opmærksom på at tjekke jeres spamfolders, og kontakt os gerne hvis I ikke har modtaget e-mailen herom.

Vi er så kede af, at vi nødsaget til at aflyse, men vi er utrolig glade for alt den forståelse, som I møder os med! Tak for at være verdens bedste medlemmer!

Vi håber på, at situationen snart ser bedre ud, og ser meget frem til at komme ski jer igen. Indtil da må I passe godt på jer selv og hinanden!

De bedste skihilsner,
Den Danske Skiskole

Tilmeld nyhedsbrev