Bestyrelsen

Den Danske Skiskoles bestyrelse vælges på det årlige årsmøde og konstiturer sig selv på det næstkommende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen består af fem medlemmer. Fire bestyrelsesmedlemmer samt to bestyrelsessuppleanter vælges direkte af skiinstruktørerne og et medlem udpeges af Danmarks Skiforbunds bestyrelse. 

Bestyrelsens arbejde består i at styre og fastsætte rammerne for skiskolens daglige drift og økonomiske forhold, opfølgning og koordinering af udvalg samt planlægning af kurser og videreuddannelse.


Bestyrelsesmedlemmer

Rasmus Lundby er formand for bestyrelsen

Han har medvirket til at skabe Den Danske Skiskole og er forfatter til den alpine manual. Rasmus er Cand.mag. i historie samt politik og administration, og uddanner også i Den Danske Skiskole.

Kontakt: rasmus@lundbys.dk

 

Anna Harboe er bestyrelsesmedlem, udpeget af DskiF.

Anna er formand for Danmarks Skiforbund.

Kontakt: anna.harboe@gmail.com 

 

Henrik S. Jensen er bestyrelsesmedlem

Henrik er konsulent i Implement Consulting Group, hvor han arbejder med udvikling og coaching af ledere og leder-teams.

Henrik er medforfatter til flere udgaver af manualen, og uddanner stadig i Den Danske Skiskole – hans ”kæphest” er, at skiløb skal være bevægeligt, tilpasset og legende frem for positionsorienteret og stereotypt.

Kontakt: hsj@implement.dk


Jakob Skov er bestyrelsesmedlem

Kontakt: jakob_skov85@hotmail.com  


Nikolaj Boll er bestyrelsesmedlem

Kontakt: nb@actitor.com 

Suppleanter

Michael Tandrup er suppleant

Michael er til dagligt adm. direktør IT branchen og har mere end 25 års ledererfaring i dansk erhvervsliv. Michael er desuden aktiv kursist i DDS, hvor han ivrigt ”læser” til skiinstruktør.

Kontakt: mit@comtel.dk

Kasper Bisgaard er suppleant

Kontakt: kbisgaard1990@gmail.com 

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.