NYT: Bliv Østrigsk skilærer

Det er muligt at du kan konvertere din BSI uddannelse, eller BSI1 + Anwärtermodul, til den østrigske uddannelse Anwärter. Anwärter uddannelsen er det første niveau i den østrigske skilæreruddannelse, og den giver dig mulighed for at få job i alle skiskoler i Østrig.

BSI1 -> Anwärter

For at konvertere din BSI1 til Anwärter, skal du tage et ekstramodul. Det kalder vi Anwärtermodulet. Anwärtermodulet ligger i forlængelse af forårs og efterårskurserne, og tager to dage. Det første Anwärtermodul ligger efter uge 19 kurset. Se mere her.

Når du har taget Anwärtermoduelt hjælper vi dig med at konvertere din BSI1 + Anwärtermodul til Anwärter, og vi er også behjælpelige med at finde et job i en skiskole.

BSI1 + Anwärtermodulet koster 10.000,- kr. inkl. ophold, transport, liftkort, undervisning og jobformidling.

BSI2 -> Anwärter

Når du har færdiggjort din BSI uddannelse, BSI1, BSI2 og førstehjælp, kan du konvertere til Anwärter. Det gør du ved at sende en ansøgning til det østrigske amt Land Tirol. Ansøgningsproceduren er nem, og vi hjælper dig med at komme igennem den. Læs mere om den her.

Job i Østrig

Med en Anwärter kan du søge jobs i skiskole i hele Østrig. Vi har kontakt til en lang række skiskoler, og vi hjælper gerne med at formidle din ansøgning. Søg f.eks. job i St. Anton, Wagrain eller Saalbach. Kontakt os på info@dendanskeskiskole.dk for at høre nærmere.

Tilmeld nyhedsbrev