BSI1 - Anwärtermodul

Anwärtermodulet

Anwärter modulet er til dig der ønsker at få job i en skiskole i Østrig. Med Anwärtermodulet får du mulighed for at konvertere din BSI1 uddannelse til Anwärteruddannelsen, som er det første niveau i den østrigske skilæreruddannelse. Med Anwärteruddannelsen kan du få job i skiskoler i hele Østrig bl.a. kan vi hjælpe dig med at ansøge i St. Anton am Arlberg, hvor de har behov for skiinstruktører som taler dansk. 

På Anwärtermodulet får du både teoretisk og praktisk undervisning. Du får undervisning i de dele af Anwärteruddannelsen, som ikke indgår på BSI1. Det drejer sig om følgende:

  • Børneundervisning
  • Begynderundvisning
  • Skolesving
  • Alpin sikkerhed
  • Udstyrslære
  • Turisme-, miljø- og skiindustrikendskab

Modulet tager to dage, og ligger i 2 dage inden kurset i uge 42 (d. 11 og 12 oktober). Anwärtermodulet starter altså torsdag 11/10-18 og kører hele torsdag og hele fredag, inden kurset i uge 42 starter lørdag d. 13/10-2018 . Man kommer til at bo på samme hotel som i uge 42. DDS sørger for, at du kan køre ned til Hintertux med en minibus og hjem med de almindelige busser, hvilket er inkluderet i prisen på kurserne. 

Afrejse fra Fredericia onsdag d. 11/10-18 ca. 16.00 (info følger).

Hjemrejse ankomst søndag d. 22/10-18 (Aarhus, Frederecia, Odense eller København). 

Skriv til os på info@dendanskeskiskole.dk, eller ring på +45 61794326 hvis du har spørgsmål til ovenstående!

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 15 august, 2018

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.