BSI1 - grunduddannelse del 1

Drømmer du om at blive skiinstruktør? Så tag med på BSI1 kursus i uge 41, og tag det første skridt på vejen!

BSI1 er første modul på BSI uddannelsen (Basic Ski Instructor) og er en uge med træning i egenfærdighed, skolesving og teori. 

Hvis du går med en drøm om at blive skiinstruktør, kan du tage det første skridt på vejen og tage med på BSI1 kurset. Ugen vil byde på masser af timer med træning på ski, læring om at undervise på ski samt rig mulighed for at nørde skiteori. 

Der er ingen optagelsesprøve til BSI1 kurset, men det anbefales på det kraftigste, at du har minimum 5-10 ugers skierfaring. Samtidig er det en fordel, hvis du tidligere har modtaget undervisning på eksempelvis et teknikkursus. For at deltage på kurset skal du ligeledes kunne køre med parallelle ski og stavisæt, samt komme ubesværet ned af røde og sorte pister med god hastighed uden at miste kontrollen. Tilsvarende skal du kunne køre i ujævnt terræn og opkørt sne med god rytme og kontrol.

Hvis en kursist har et niveau som begrænser det øvrige hold, har uddanneren mulighed for at flytte vedkommende til et teknikhold, såfremt der er plads.

Læs mere om krav til BSI1-kursisten her.

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D, E og L (køb den her). Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen.

Tag teori-eksamenen hjemme i DK og få mere luft i skemaet under kursusugen i Østrig! Se kursuskalenderen

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på Hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om Hotel Hohenhaus her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia (og hvis nok tilmeldte fra Aalborg og Aarhus). Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 6. oktober 2023. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen d. 7. oktober 2023. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Steep & Deep
Steep & Deep tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop).
Priser mm. vil du modtage information om i infobrevet inden kurset. 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her. OBS: det er dit eget ansvar at være korrekt forsikret på rejser med Den Danske Skiskole. Hvis du er i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab. 

Du kan læse meget mere om de oftest stillede spørgsmål om det at være på kursus i Hintertux i vores Q&A her!


Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 14 august, 2023

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Tilmeld nyhedsbrev