Workshop

Tag med på workshop i uge 19 og få ny inspiration til skiløb og undervisning! 

Workshop-kurset er et tilbud til dig, som enten er BSI'er eller PSI'er, og som har lyst til at videreudvikle dit skiløb. Workshop-kurset er en slags efteruddannelse, og du vil i løbet af kurset blive udfordret og inspireret på ny! 
Kurset vil bl.a. byde på en masse egenfærdighedstræning, videoanalyse og sessioner, hvor I vil undervise hinanden. 

Lad jer inspirere af Workshoppens forskellige undervisningsstile og dyrk din egenfærdighed på ski og opnå endnu et nyt niveau! 

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på hotel Hohenhaus. Hotel Hohenhaus er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotel Hohenhaus her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense, Fredericia - og hvis der er nok tilmeldte fra Aalborg og Aarhus, bliver dette også en mulighed. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 1. maj 2020 (KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00 og Fredericia kl. 16.00), og kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Ski & Fritid
Ski & Fritid tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! For 65€ kan du prøve nye ski hver dag hele ugen.
Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop). For at benytte sig af denne service, skal du bare møde op i garagen ved hotel Hohenhaus ved ankomst. 
Ved spørgsmål, kan du kontakte Jesper fra Ski & Fritid her

Handelsbetingelser

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 


Tilmeldingsfrist: 
Søndag, 1 marts, 2020

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI - Basic Ski Instructor

Tilmeld nyhedsbrev