Teoriundervisning og eksamen i Danmark

Tag din BSI1 eller BSI2 teorieksamen hjemme i Danmark! 

Mangler du en reeksamen i BSI1 eller BSI2 teori, eller skal du med på et af de eksamensrettede kurser i uge 20, så er dette muligheden for at få teorien på plads inden det går løs med et tætpakket program sydpå.

Dagen vil bestå af 3 times teoriundervisning og øvelser, frokostpause og teorieksamen á 1 times varighed. Prøven er delvis en multiple-choice og det anbefales, at du medbringer blyant og viskelæder.

Vær opmærksom på, at pensum til begge eksamener er den alpine manual, med fokus på del B, C, D og E. Det forventes dog, at du har læst hele manualen grundigt og medbringer den til teorisessionen. Selve eksamenen er uden hjælpemidler!

Programmet lyder som følger:

Hvad: Teoriundervisning og eksamen på niveau BSI1 og BSI2

Hvornår: Lørdag d. 27. april kl. 09.00 - 13.30 for BSI1 og BSI2. Sørg dog for at møde 10 min før.

Hvor: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby  

Forberedelse: Det er et intensivt kursus, så det forventes at du er velforberedt til både undervisning og eksamen. Derfor anbefales det, at du har læst den alpine manual grundigt. Pensum er som overordnet hele manualen, dog med fokus på del B, C, D og E.

Forplejning: Sandwich og drikkevarer er inkluderet i kursusprisen, og dette vil blive serveret kl. 12.00 for både BSI1 og BSI2

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig tage fat i os! 

info@dendanskeskiskole.dk

Tlf: +45 61 79 43 26

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 17 april, 2019

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.