PSI3 - kontinuant

Mangler du en at bestå en eksamen på PSI3? Så tag med på PSI3 Kontinuant kurset i uge 20! 

PSI3 Kontinuant kurset er for dig, som allerede har deltaget på et PSI3 kursus og bestået din undervisningspraktik, men mangler at bestå din egenfærdighed og/eller teori. Kurset har i høj grad fokus på egenfærdighed inkl. videoanalyse, one-on-one samtaler og teoridiskussioner.

Pensum til kurset er hele den alpine manual, og det anbefales på det kraftigste, at du har læst den grundigt inden kursusstart. Manualen kan købes HER

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på det 4 stjernede hotel Hohenhaus, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotellet her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København (DGI Byen), Odense (Dalum Landbrugsskole) og Fredericia (Banegården). 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 10. maj 2019 (KBH kl. 12.30, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00), og kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding og vil dermed opnå en kør-selv-rabat.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.
OBS: Hvis du i denne sæson har sæsonkortet ”Snow Card Tirol”, skal du være opmærksom på, at kortet udløber midt i uge 20 2019.

Ski-test med Ski & Fritid
Ski & Fritid tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! For 65€ kan du prøve nye ski hver dag hele ugen.
Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave.


Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 20 februar, 2019

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI - Basic Ski Instructor
Adgangskrav: Eksamener: 
PSI 3 - Undervisning
Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.