BSI1 - kontinuant

Mangler du at bestå en eksamen på BSI1? Så tag med på BSI1 Kontinuant i uge 20!

Kurset BSI1 Kontinuant er for dig, der tidligere har deltaget på et BSI1 kursus, men mangler egenfærdighed og/eller teori. På kurset bliver der lagt stor vægt på egenfærdighedsdelen, så du er rustet bedst muligt til ugens afsluttende praktiske eksamen i egenfærdighed (et bundet løb og skolesving). Ugens program byder i øvrigt på videoanalyse, teorioplæg, one-on-one samtaler og fri til selvtræning.

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på det 4 stjernede hotel Hohenhaus, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotellet her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København (DGI Byen), Odense (Dalum Landbrugsskole) og Fredericia (Banegården). 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 10. maj 2019 (KBH kl. 12.30, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00), og kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding og vil dermed opnå en kør-selv-rabat.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.
OBS: Hvis du i denne sæson har sæsonkortet ”Snow Card Tirol”, skal du være opmærksom på, at kortet udløber midt i uge 20 2019.

Ski-test med Ski & Fritid
Ski & Fritid tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! For 65€ kan du prøve nye ski hver dag hele ugen.
Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave.


Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 20 februar, 2019

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Eksamener: 
BSI1 - Undervisning
Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.