BSI2 - Grunduddannelse, del 2

Tag med på BSI2 kurset i uge 20 og bliv Basic Ski Instructor! 

BSI2 kurset er anden del af Basic Ski Instructor uddannelsen. Hvis du har bestået BSI1 kurset, kan du tage med på BSI2 kurset i uge 20 og komme skridtet tættere på at blive Basic Ski Instructor! 

Kursusugen vil byde på en masse træning i egenfærdighed samt bl.a. et introkursus i laviner og off-piste adfærd, videoanalyse og teorioplæg om fx udstyrslære. 

Med en BSI uddannelse i baglommen opnår du DAPSI-status (Danish Association of Professional Ski Instructors) og kan hermed søge arbejde over hele verden; den åbner altså døre for et væld af muligheder og oplevelser. I løbet af ugen vil du også kunne høre om dine muligheder som skiinstruktør, hvor du forhåbentlig ville kunne drage inspiration til at forme dit helt eget eventyr! 

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D og E - køb den HER.
Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen inden kursusstart.


Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på det 4 stjernede hotel Hohenhaus, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotellet her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København (DGI Byen), Odense (Dalum Landbrugsskole) og Fredericia (Banegården). 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 10. maj 2019 (KBH kl. 12.30, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00), og kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding og vil dermed opnå en kør-selv-rabat.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.
OBS: Hvis du i denne sæson har sæsonkortet ”Snow Card Tirol”, skal du være opmærksom på, at kortet udløber midt i uge 20 2019.

Ski-test med Ski & Fritid
Ski & Fritid tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! For 65€ kan du prøve nye ski hver dag hele ugen.
Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave.


Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 20 februar, 2019

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Eksamener: 
BSI1 - Alpin teori
BSI1 - Egenfærdighed
BSI1 - Undervisning
Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.