BSI2 - kontinuant

Har du allerede deltaget på et BSI2 kursus, men mangler eksamen i egenfærdighed, skolesving og/eller teori, så kan du i uge 42 tage på BSI2 Kontinuant. Er du i den situation, at undervisningen på BSI2 ikke er bestået, anbefaler vi, at du tilmelder dig det "normale" BSI2 kursus, da dette indeholder undervisningsmoduler (UV-praktik). Kurset indeholder foruden en masse træning i egenfærdighed, videoanalyse, one-on-one samtaler og teoridiskussion.

Ved afsluttet og bestået kursus opnår du DAPSI-status (Danish Association of Professional Ski Instructors) og kan blive ansat i flere forskellige skiskoler.

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del C, D og E - køb den HER

Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen inden kursusstart.

Kursusprisen er inkl. transport (bus), hotel, morgen- og aftenbuffet samt liftkort.

Vi gør opmærksom på, at det er muligt selv at købe et Snow Card Tirol, som er et sæsonliftkort, der gælder til de fleste områder i Tyrol. Det koster ca. 770 Euro Læs mere her

OBS: Der er afgang med bussen fredag d. 12/10-2018, og kurset starter på gletsjeren lørdag d. 13/10-2018.

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 15 august, 2018

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Eksamener: 
BSI1 - Alpin teori
BSI1 - Egenfærdighed
BSI2 - undervisning
Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.