BSI1 - Grunduddannelse, del 1

Hvis du drømmer om at blive skiinstruktør, så har du i uge 42 2018 muligheden for at tage det første skridt på vejen.

BSI1 er første modul på BSI uddannelsen (Basic Ski Instructor) og varer en uge med træning i egenfærdighed, skolesving og teori. 

Der er ingen optagelsesprøve til BSI1 kurset, men det anbefales på det kraftigste, at du har minimum 10-15 ugers skierfaring. Samtidig er det en fordel, hvis du tidligere har modtaget undervisning på eksempelvis et teknikkursus. For at deltage på kurser skal du ligeledes kunne køre med parallelle ski samt komme ubesværet ned af røde og sorte pister med god hastighed uden at miste kontrollen. Tilsvarende skal du kunne køre i ujævnt terræn og opkørt sne med god rytme og kontrol.

Hvis en kursist har et niveau som begrænser det øvrige hold, har uddanneren mulighed for at flytte vedkommende til et teknikhold, såfremt der er plads.

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D og E - køb den HER

Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen inden kursusstart.

Kursusprisen er inkl. transport (bus), hotel, morgen- og aftenbuffet samt liftkort. 

Vi gør opmærksom på, at det er muligt selv at købe et Snow Card Tirol, som er et sæsonliftkort, der gælder til de fleste områder i Tyrol. Det koster ca. 770 Euro Læs mere her

Læs mere om krav til BSI1-kursisten HER

OBS: Der er afgang med bussen fredag d. 12/10-2018 og kurset starter på gletsjeren lørdag d. 13/10-2018.

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 15 august, 2018

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.