Teknik - bliv bedre på ski

Er du en erfaren skiløber, og har du brug for nye udfordringer og massere af teknisk træning? 

Teknikkurset er for den gode skiløber, som med minimum 5-8 uger på ski kan køre med parallelle ski på en blå piste med god hastighed, rytme og kontrol, samt skal kunne komme ned ad en rød piste. Dette er et kursus, der sætter fokus på at fremme det skitekniske hos den enkelte skiløber og få stået en masse timer på ski. Ugen vil desuden indeholde videoanalyse af eget skiløb med tilretning af fremadrettede fokuspunkter. Undervisningen er på niveau med de instruktørrettede kurser og går bl.a. i dybden med balance, kontrol og ikke mindst overskud, så du viser pisterne, hvem der bestemmer. Ugen byder derudover på diverse oplæg om alpin sikkerhed og udstyrslære.

Læs mere om krav til Teknikkursisten HER

Kursusprisen er inkl. transport (bus), hotel, morgen- og aftenbuffet samt liftkort.

Vi gør opmærksom på, at det er muligt selv at købe et Snow Card Tirol, som er et sæsonliftkort, der gælder til de fleste områder i Tyrol. Det koster ca. 770 Euro Læs mere her

OBS: Der er afgang med bussen fredag d. 12/10-2018 og kurset starter på gletsjeren lørdag d. 13/10-2018.

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 15 august, 2018

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.