PSI2 - offpist og sikkerhed

Tag med på PSI2 kursus i uge 15!

PSI2 kurset er ét af modulerne i Professional Ski Instructor (PSI) uddannelsen, og dette kursus handler om offpiste og sikkerhed på bjerget. 

Kurset indeholder bl.a. sne- og lavinekundskab, alpin førstehjælpskursus, føring af grupper i alpint terræn samt orientering, lavineøvelser og uheldsadfærd. Der vil eksamineres i sikkerhedsteori, sikkerhedspraksis samt egenfærdighed uden for pisten. 

Dette kursus afholdes af Jens Borgnæs og teorien er på dansk.

Følgende udstyr er obligatorisk
Hjelm, bipper, sonde, skovl og rygsæk. I tilfælde af at du ikke har dit eget udstyr, kan du låne sonde, skovl, kompas, højdemåler og førstehjælpsudstyr af Den Danske Skiskole. Da der kun er få bippere til udlån, bedes du notere i kommentarfeltet i tilmeldingen, hvis du ønsker at låne en.

Praktisk 

Kurset starter lørdag d. 6/4 kl. 20.00 til infomøde og slutter den efterfølgende lørdag d. 13/4 ca. kl. 15.00 efter afholdt eksamen. Der er undervisning i terrænet hver dag fra søndag til fredag.

Logi: Under kurset er du indlogeret på Haus Bachseite i St. Anton am Arlberg i værelser/lejligheder med køkken og bad. Morgenmad er inkluderet. 

Transport: Du er selv ansvarlig for transporten. 

Liftkort: 7 dages liftkort fra d. 7/4 til d. 13/4 er inkluderet. 

Handels- og forsikringsbetingelser:
Du kan læse om alle vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her

Tilmeldingsfrist: 
Lørdag, 16 marts, 2024

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI
Adgangskrav: Eksamener: 
PSI 3 - Egenfærdighed

Tilmeld nyhedsbrev