Offpiste og freeride

Trænger din teknik i offpisten til at blive pudset af? Så tag med på vores offpiste og freeride kursus!

Offpiste og freeridekurset henvender sig til dygtige skiløbere, der ønsker en uge med alt slags skiløb uden for pisten.

Kurset inderholder undervisning i dyb sne, freeride, opkørt sne, små pukler og lign. Kort sagt, alt det skiløb du kan finde udenfor pisterne.
Kurset foregår i det legendariske St. Anton. St. Anton tilbyder noget af Europas allerbedste terræn, når det kommer til skiløb uden for pisten, og derfor er stedet ideelt til dette kursus. 

Undervisningen på bjerget vil indeholde snakke om bjergsikkerhed, laviner, føring af grupper mm., men kurset vil ikke kvalificere dig til at føre en gruppe uden for pisten. 

Niveau

For at kunne deltage på kurset, skal du kunne indgå i en gruppe, der færdes uden for pisten. Det betyder at du skal have erfaring med at køre uden for pisten, før du kan deltage på kurset. Derudover er det en rigtig god idé at være i god form, da det kan være fysisk hårdt at køre på ski uden for pisten, og ikke mindst fordi der under kurset kan være dage, hvor du skal have skiene på nakken, og gå op til toppen. Hvis du er i tvivl om dit niveau, er du mere end velkommen til at kontakte kontoret på info@dendanskeskiskole.dk eller 61 79 43 26. 

Praktisk 

Kurset starter lørdag d. 18/3 kl. 20.00 til infomøde og slutter den efterfølgende fredag d. 24/3 ca. kl. 15.00 efter ski. Der er undervisning i terrænet hver dag fra søndag til fredag.

Logi: Under kurset er du indlogeret på Haus Bachseite i St. Anton am Arlberg i værelser/lejligheder med køkken og bad. Morgenmad er inkluderet. 
Kurset slutter fredag d. 24/3 efter ski, men overnatning til lørdag d. 25/3 er inkluderet. 

Transport: Du er selv ansvarlig for transporten. 

Liftkort: 6 dages liftkort fra d. 19/3 til d. 24/3 er inkluderet. 

Handelsbetingelser:
Du kan læse om alle vores handelsbetingelser her. Såfremt vi er nødsaget til at aflyse et kursus grundet COVID-19, vil alle kursister få fuld refusion. 

Tilmeldingsfrist: 
Torsdag, 1 december, 2022

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Tilmeld nyhedsbrev