Teknik

Kom med på teknikkurset i uge 41 og få en fantastisk uge på ski med massere af nye udfordringer! 

Teknikkurset er for den erfarne skiløber eller skiinstruktør, som ønsker at udvikle sit skiløb med massere af teknisk træning og nye udfordringer.

Kurset sætter fokus på at fremme det skitekniske hos den enkelte skiløber, at bidrage med en masse inspiration til fortsat at arbejde med sit skiløb - og ikke mindst at få stået en helt masse på ski. Ugen vil bl.a. byde på videoanalyse af eget skiløb med input til fremadrettede fokuspunkter samt gå i dybden med teknik, kontrol og ikke mindst tilpasning, variation og overskud i skiløbet. Desuden vil der være gæsteundervisere og diverse oplæg om fx alpin sikkerhed og -udstyrslære. 

For at kunne deltage på teknikkurset skal man være i god fysisk form og med minimum 8 uger på ski kunne køre med parallelle ski på en rød piste med god hastighed, rytme og kontrol og desuden kunne komme kontrolleret ned ad en sort piste – også hvis den er iset. Læs mere om krav til Teknikkursisten HER

Såfremt du er skiinstruktør, der primært ønsker ny inspiration til dit eget skiløb, men ikke ønsker at deltage på en Workshop, der er orienteret mod decideret videreuddannelse i rollen som aktiv skiinstruktør, er du meget velkommen til at tilmelde dig Teknikkursus. Det vil på Teknikkurserne tilstræbes at oprette hold, hvorpå alle deltagerne i forvejen er instruktører, således at der skabes et forum med fælles reference. 

Frem mod kursusugen vil alle teknik-kursister modtage et spørgeskema, som vil hjælpe vores uddannere til at forhåndsinddele jer i hold. Holdene vil blive delt ud fra niveau, ambitioner og preferæncer. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COVID-19

Såfremt vi er nødsaget til at aflyse et kursus grundet COVID-19, vil alle kursister få fuld refusion. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotel Hohenhaus her.

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia (samt Aalborg og Aarhus såfremt der er stor nok efterspørgsel). 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 7. oktober 2021 og kommer hjem igen søndag morgen/formiddag d. 16. oktober 2021. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her.


Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 15 august, 2022

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Tilmeld nyhedsbrev