PSI3 - professionel skiinstruktør

Drømmer du om at blive Professional Ski Instructor? Så kan du tage det første skridt på vejen med PSI3 kurset i uge 19!

Hvis du er uddannet Basic Ski Instructor, og du ønsker at uddanne dig til Professional Ski Instructor, kan du tage med på PSI3 kurset i uge 19. Dette kursus vil byde på egenfærdighed, skolesving, undervisning og teori på et højt og professionelt niveau. 

Det er ikke et krav, at du har været på PSI1 (storslalom) eller PSI2 (offpiste og sikkerhed) inden dette kursus, hvilket vil sige, at PSI3 heller ikke er ment som det sidste trin på PSI uddannelsen. Derimod er det nødvendigt at have bestået egenfærdighed på PSI3 for at kunne påbegynde PSI2 kurset.

I forhold til en BSI uddannelse må du med en PSI i bagagen undervise på et langt højere niveau. Som færdig PSI'er har din uddannelse og undervisningserfaring på mere end 100 timer højnet dine kompetencer, så du derved kan påtage dig et større ansvar. Den største forskel fra BSI uddannelsen ligger derfor også i sværhedsgraden af uddannelsen. 

Det kræves, at du har minimum 100 timers undervisningserfaring, (100 timer fra sne, eller 75 timers dokumenteret undervisningserfaring på sne samt 50 timers dokumenteret undervisningserfaring på rullebånd) for at kunne deltage på PSI3 kurset. Du bedes sende dokumentation herfor til kontoret på mail info@dendanskeskiskole.dk, og efterfølgende kan du tilmelde dig kurset. Læs mere om krav til PSI3-kursisten HER

Pensum til kurset er hele den alpine manual, og du skal have læst den grundigt inden kursusstart. Køb manualen HER


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COVID-19

Såfremt vi er nødsaget til at aflyse et kursus grundet COVID-19, vil alle kursister få fuld refusion. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel

Vi bliver indlogeret på hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotel Hohenhaus her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia . Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 06. maj 2022. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

Ski-test med Ski & Fritid

Ski & Fritid tilbyder i denne uge en ski-test med alle sæsonens nyeste ski! For 65€ kan du prøve nye ski hver dag hele ugen.
Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe skistøvler og skistave (eller leje i den lokale skishop). For at benytte sig af denne service, skal du bare møde op i garagen ved hotel Hohenhaus ved ankomst. 
Ved spørgsmål, kan du kontakte Jesper fra Ski & Fritid her

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her.


Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Tirsdag, 1 marts, 2022

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI - Basic Ski Instructor
Adgangskrav: Eksamener: 
Undervisningserfaring - min. 100 timer

Tilmeld nyhedsbrev