BRC - Basic Race Coach

Drømmer du om at undervise i konkurrence skiløb og blive en del af Danmarks Skiforbunds træner team, så tag med på BCR kursus i uge 45 og åbn døren til et spændende alpint miljø!

BRC er basis uddannelsen for alpint konkurrence skiløb. Uddannelsen består af én kursusdag i Idrættens hus og 6 dage på sne med træning i egenfærdighed, portsætning og teori målrettet konkurrence skiløb i slalom og storslalom.

Hvis du går med en drøm om at arbejde med eller få en bedre forståelse for konkurrence skiløb, så åbner BCR-uddannelsen en masse nye døre for dig og dit skiløb. Kurset byder på 2 forløb; En kursusdag i Danmark (Idrættens hus) med foredrag om bl.a. Skisportens ATK og fysisk træning. 6 dage på sne i Sölden, Østrig, der byder på spændende skiteori, egenfærdighed i relation til slalom og storslalom, praktisk erfaring med portsætning og portkørsel, videoanalyse og meget mere. Læs evt. mere om uddannelsen her.

Kravet for at komme på BRC er en bestået BSI1 og kendskab til portkørsel, enten gennem en bestået PSI1 eller som tidligere/aktiv løber under DSkiF. På kurset tilegner du dig viden i forhold til at afvikle kompetent porttræning for U14-løbere og ned, praktisk erfaring med banekørsel og banesætning, udvikler din skiteknik målrettet portkørsel og lærer om skituning til konkurrence. Kurset er skræddersyet til dig som måske fik vækket en lille portløber i sig på PSI1 kurset og gerne vil dygtiggøre sig yderligere inden for denne side af skiløbet eller dig som ønsker at åbne døren indtil DSkiF trænermiljø, med undervisning under DSkiF og i de aktive danske skiklubber. 

Læs mere om krav til BCR-kursisten HER

Pensum til kurset tager udgangspunkt i Alpin Manualen og BRC-håndbogen, samt Skisportens ATK. Du vil modtage DSkiF’s ATK ved tilmelding til kurset. Alpin Manualen og BRC-håndbogen kan købes på shoppen (BRC-håndbogen først ultimo oktober). Du vil blive eksamineret i egenfærdighed, teori, videoanalyse og træningspraktik.

Det anbefales på det kraftigste, at du har læst pensum inden kursusdagen i Idrættens hus.

Hvis du har udstyr til at køre slalom (benskinner, hjelm m. bøjle og stave m. beskyttere) skal det medbringes på kurset.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COVID-19

Såfremt vi er nødsaget til at aflyse et kursus grundet COVID-19, vil alle kursister få fuld refusion. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Praktisk 

Kursusstart

Kursets første dag på sne ersøndag 7. november, og har sidste undervisningsdag fredag d. 12. november.

Hotel

Vi bliver indlogeret på hotel med ½-pension med lækre rummelige værelser, morgen og aftenbuffet, med indtjek lørdag d. 6. november og udtjek fredag d. 12. november.

Transport

Du skal selv sørge for transport. Vi hjælper dig med at koordinere med de andre deltagere.

Liftkort

Kurset inkluderer liftkort i 6 dage fra søndag til fredag.

Handels- og forsikringbetingelser:

Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her.

Vi håber du har lyst til at tage med på en lærerig skitur!

Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 18 oktober, 2021

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Eksamener: 
BSI1 - Alpin teori
BSI1 - Egenfærdighed
BSI1 - Undervisning
PSI 1 - porte

Tilmeld nyhedsbrev