Telemark

Vil du med på Telemark teknik/workshop i uge 41?

Telemark teknik/workshop er både for den gode telemarkløber samt for begynderen på telemark, som har god erfaring med det alpine skiløb. 

Kurset er 8 dage på ski, med fuld undervisningsprogram. Kurset er baseret på egenfærdighed, teknik og færdigheder til skitouring. Der er mulighed som alpenist at træne op til eksamen af andet glideredskab. Undervisningen starter lørdag og kurset slutter efterfølgende lørdag.

1. Egenfærdighed:

Fagligt indhold: Indføring i de forskellige svingmetoder, bevægelsesøvelser og træning i dynamisk telemark skiløb. Man skal ikke være ekspert for at deltage. Man kan godt deltage som begynder på telemark, såfremt man har god erfaring med alpint skiløb.

På kurset har du mulighed for at tage telemark som andet glideredskab, som kræves i forbindelse med Den Danske Skiskoles alpine uddannelse. Det anbefales at læse den alpine manual inden kursets begyndelse.

2.Skitouring.

Fagligt indhold: Telemarksvingets forskellige svingtyper i forhold til forskellige sneforhold. Sikkerhed og skitouring gåteknik med skind/fella – praktisk og teoretisk undervisning i skitouring.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COVID-19

Såfremt vi er nødsaget til at aflyse et kursus grundet COVID-19, vil alle kursister få fuld refusion. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på hotel Hohenhaus. Hotel Hohenhaus er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotel Hohenhaus her!

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia. Mere herom når vi kommer tættere på kurset. 
OBS: Vi rejser fra Danmark 8. oktober 2020. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding.

Liftkort
Kurset inkluderer 8 dages liftkort fra lørdag til lørdag.

 

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her.

Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 


Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 16 august, 2021

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Tilmeld nyhedsbrev