BSI1 + BSI2 kombi kursus

Drømmer du om at blive skiinstruktør? Så tag med på vores BSI1 + BSI2 kombi kursus i uge 41 og 42, og tag det første skridt på vejen!

Basic Ski Instructor (BSI) uddannelsen er bygget op af et BSI1 modul, et BSI2 modul samt 12 timers førstehjælp. Du kan dette efterår tage et BSI1+ BSI2 kombi kursus, hvor du kommer igennem begge moduler på 15 dage. Du har med dette kursus god mulighed for at opnå fuld BSI niveau inden sæsonstart.  

Den første kursusuge vil du blive undervist i BSI1 modulet, hvor du skal op til de første eksamener i undervisning og teori på BSI1 niveau. I anden kursusuge vil du blive undervist i BSI2 modulet, hvor du skal op til de resterende eksamener i BSI1 egenfærdighed samt undervisning, teori og egenfærdighed på BSI2 niveau. 

De to kursusuger vil byde på massere af træning på ski i egenfærdighed og skolesving, læring om at undervise på ski samt rig mulighed for at nørde skiteori. Derudover vil der være oplæg om eksempelvis udstyrslære, samt hvad man kan som skiinstruktør. 

Der er ingen optagelsesprøve til BSI1 + BSI2 kombi kurset, men det anbefales på det kraftigste, at du har minimum 5-10 ugers skierfaring. Samtidig er det en fordel, hvis du tidligere har modtaget undervisning på eksempelvis et teknikkursus. For at deltage på kurset skal du ligeledes kunne køre med parallelle ski samt komme ubesværet ned af røde og sorte pister med god hastighed uden at miste kontrollen. Tilsvarende skal du kunne køre i ujævnt terræn og opkørt sne med god rytme og kontrol. Læs mere om krav til BSI1-kursisten HER

Pensum til kurset er den alpine manual, hvor der lægges vægt på del B, C, D og E (køb den her) samt undervisningskompendiet (køb det her). 
Det anbefales på det kraftigste, at du har læst hele manualen og kompendiet inden kursusstart.

Tag teori-eksamenen hjemme i DK og få mere luft i skemaet under kursusugen i Østrig! Se kursuskalenederen

Hvis du går med en drøm om at blive skiinstruktør, så tag det første skridt på vejen og tag med på BSI1 + BSI2 kombi kurset! 

  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COVID-19

Såfremt vi er nødsaget til at aflyse et kursus grundet COVID-19, vil alle kursister få fuld refusion. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende:

4 stjernet hotel
Vi bliver indlogeret på hotel Hohenhaus. Det er et 4 stjernet hotel, som byder på lækre rummelige værelser, spa og sauna samt en stor morgen- og aftenbuffet.
Du kan læse mere om hotel Hohenhaus her

Transport
Du har mulighed for at køre med os i bus til og fra kurset i Hintertux. Vi rejser fra København, Odense og Fredericia (samt Aalborg og Aarhus såfremt der er stor nok efterspørgsel). 
OBS: Vi rejser fra Danmark fredag d. 8. oktober 2021 og kommer hjem igen søndag morgen/formiddag d. 24. oktober 2021. Alle afrejsetidspunkter er cirka angivelser. Der kan forekomme ændringer, som alle vil blive informeret om, hvis dette bliver aktuelt (afrejse KBH kl. 12.00, Odense kl. 15.00, Fredericia kl. 16.00). Kurset starter på gletcheren lørdag d. 3. morgen. Yderligere afrejsetidspunkter og afrejseinformation vil blive sendt på mail, når vi kommer tættere på kurset.

Du har også mulighed for selv at stå for din transport til og fra kurset. Her skal du blot krydse af ved ”kør-selv” ved din tilmelding og vil dermed opnå en kør-selv-rabat.

Liftkort
Kurset inkluderer 15 dages liftkort fra lørdag til den efterfølgende lørdag.

Handels- og forsikringbetingelser:
Du kan læse om vores handelsbetingelser her samt vores forsikringsbetingelser her.


Vi håber, du har lyst til at tage med os på dit livs mest lærerige skitur! 

Tilmeldingsfrist: 
Mandag, 16 august, 2021

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Tilmeld nyhedsbrev