PSI1 - Storslalom

Vil du prøve kræfter med at køre hurtigt på ski? Så er PSI1 kurset det helt rigtige!

PSI1 kurset er et storslaloms-kursus, som er ét af tre kurser man skal bestå for at blive 'Professional Ski Instructor'. Man kan deltage i PSI1 kurset, allerede når man har bestået sit BSI1 kursus. 

Kurset byder på 4 dages undervisning og træning i porte, videoananalyse af eget skiløb samt en eksamen i storslalom. Eksamenen skal køres på tid, hvor uddanneren sætter en 0-tid, som kursisterne må være hhv. 18% efter for herre og 24% efter for kvinder. Hver kursist har 2 forsøg til at sætte en tid inden for cuttet. 

Udstyr:
Det eneste udstyr, som er obligatorisk, er hjelm. Det kan dog være en fordel at køre med fartdragt og rygskjold. 

I skal vælge den ski, som I præsterer bedst på. Vi anbefaler at køre på en storslalomski med radius omkring 21-23. Hvis man er mindre af statur, kan det være en fordel at køre på en juniorski med radius på 17-19. Hvis du endnu ikke har kørt på en storslalom ski, er fire dage ret kort tid til at lære sin ski at kende. Derfor kan det også godt være, at en race-pisteski er et bedre valg for dig. Det korte af det lange er altså, at du skal vælge den ski, som DU præsterer bedst på. 

Sørg for at jeres ski er slebet og vokset, så de er helt klar til at køre stærkt! 

Kurset ligger fra d. 15/3-19/3/2020. Kursusstart d. 15/3 kl. 20.00 til infomøde og kursusafslutning d. 19/3 kl. 15.30 ca. 

Praktisk

Kurset og kursusprisen inkluderer følgende: 

Indlogering
Vi bliver indlogeret på Oure Ski Academy's hotel i Bad Gastein, Østrig. Dette er et højskole-hotel, hvilket betyder køjesenge og større værelser. Det er et set-up hvor alle bidrager i ægte højskolestil, og er altså ikke et hotel i sin klassiske forstand. Oure hotellet vil sørge for sengelinned og håndklæder. Der vil være morgen- og aftensmad, samt mulighed for at smøre madpakke. 
OBS! Hvis du har nogle allergener eller kostvaner, der skal tages hensyn til, så skriv en mail til kontoret på info@dendanskeskiskole.dk

Første overnatning er søndag d. 15/3 og sidste overnatning er onsdag d. 18/3. Hvis du ønsker en ekstra overnatning efter kursusafslutning d. 19/3, kan du skrive til kontoret. 

Transport
OBS! Kursister skal selv arrangere transport i forbindelse med kurset.
Vi kan anbefale at tage tog til Salzburg og videre til Bad Gastein, eller at flyve til Salzburg og tage et tog videre til Bad Gastein. Skriv til kontoret, hvis du har spørgsmål. 

Liftkort
4 dages liftkort fra d. 16/3-19/3/2020. 

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt kontoret på info@dendanskeskiskole.dk


Vi glæder os til at køre hurtigt med dig! 

Tilmeldingsfrist: 
Lørdag, 29 februar, 2020

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Eksamener: 
BSI1 - Alpin teori
BSI1 - Egenfærdighed
BSI1 - Undervisning

Tilmeld nyhedsbrev