PSI3 - kontinuant

Mangler du at bestå en eksamen på PSI3?

Så tag med på Workshop kurset i uge 41 eller 42, og træn hele ugen mod din PSI3 reeksamen!

Vi har tidligere haft et seperat PSI3 Kontinuant kursus, men vi har valgt at skærpe profilen på vores workshop kursus fra uge 41 og 42 2020 - og dette betyder at PSI3K kursisterne fremover vil inkluderes i workshoppen. I kan læse mere om den nye skærpede profil på Workshop herunder: 

WORKSHOP beskrivelse
Workshoppen er rettet mod uddannede instruktører, der ønsker at udvikle sig som skilærere. 

NYT! 
Mindre hygge, mere fokus. 

Workshoppen får en skærpet profil fra og med uge 41 og 42 2020, således kurset i langt højere grad sigter mod at videreudvikle deltagernes undervisningskompetencer. Kurset bliver desuden mere eksamensrettet og har decideret træning af deltagernes egne skifærdigheder i eksamenskontekst. Denne træning inkluderer high-end skiløb, inspiration fra andre nationer, skolesving m.v., men også teori om aftenen. 

Som en del af dette, implementeres et nyt tiltag, hvor PSI3-kontinuanterne inkluderes i Workshoppen; således der ikke mere udbydes separate PSI3K kurser. 

 

Kriterier for deltagelse på workshop:

  • Du skal minimum have fuld BSI niveau, eller have konverteret udenlandsk instruktøruddannelse til BSI niveau eller højere. 
  • Du skal være aktiv underviser og kunne bidrage med dine undervisningserfaringer til at løfte videreuddannelsen og erfaringsudvekslingen blandt holdkammeraterne. 
  • Du behøver ikke at gå til eksamen – hverken på den korte eller lange bane - for at deltage på Workshop. Det er dog muligt at gå til PSI3-reeksamen. Enkelte af workshopdeltagerne kan desuden have interesse i, at tage PSI3-teorieksamen, mens de er på Workshop. Denne mulighed får de (uanset om de tidl. har været på PSI3 kurset) for derved at have mindre pres på et kommende PSI3-kursus. 

 -------

Hvis du ville tilmelde dig PSI3K kurset, fordi du mangler at bestå din egenfærdighed- eller teorieksamen på PSI3 niveau, skal du tilmelde dig Workshoppen i stedet. Du kan tilmelde dig WS uge 41 her og WS uge 42 her

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvilke eksamener du ønsker at gå til.  

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 12 august, 2020

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI - Basic Ski Instructor
Adgangskrav: Eksamener: 
PSI 3 - Undervisning

Tilmeld nyhedsbrev