Kursuslicens og medlemskab

For at deltage på Den Danske Skiskoles kurser skal du have indbetalt kursuslicens / medlemskab for det kalenderår, hvor kurset afvikles. Det gælder for alle kurser, at man som minimum har betalt licens.

Er du BSI eller PSI instruktør og har købt DAPSI, IVSI eller ISIA årsmærke for sæsonen, er dette også dit medlemskab og derfor skal du ikke yderligere tilkøbe kursuslicens. Vær opmærksom på, at du som BSI eller PSI instruktør SKAL være i besiddelse af et ID kort med påklistret årsmærke (DAPSI/IVSI/ISIA), da det er din licens for at undervise. Her er det ikke nok blot at tilkøbe kursuslicens/medlemskab. Skal du ikke undervise en sæson, nøjes du blot med at købe kursuslicens/medlemskab.

Da Den Danske Skiskole er en non-profit organisation kan man også vælge at støtte organisationen med et årligt medlemskontingent (kursuslicens / medlemskab: 100 kr.), selvom man ikke deltager på et kursus. Dette medlemskab giver også stemmeret for BSI1´ere og højere uddannede instruktører.

Hvis du har indbetalt licens som instruktør (DAPSI, IVSI, ISIA), også kaldet årsmærke, gælder dette selvfølgelig som kursuslicens ved deltagelse på kurser. Du skal derfor ikke både købe kursuslicens på 100 kr. og årsmærke.

Eftersom Den Danske Skiskole bruger flest penge på at varetage de profesionelle skiinstruktørers interesser i forbindelse med internationale forhandlinger, stiger prisen på medlemskab i takt med uddannelsesniveauet.

Du kan købe dit kursuslicens/medlemskab under din profil medlemskaber.

Tilmeld nyhedsbrev