PSI3 - professionel skiinstruktør

Har du BSI niveau, og vil du gerne uddanne dig til Professionel Ski Instructor (PSI), så er der mulighed for at tage på PSI3 i uge 19. På dette kursus gennemgås egenfærdighed, skolesving, undervisning og teori på et professionelt niveau. Da det ikke er et krav, at du har været på PSI1 (storslalom) eller PSI2 (offpiste og sikkerhed) inden dette kursus, er PSI3 heller ikke ment som sidste trin på PSI uddannelsen. Derimod er det nødvendigt at have bestået egenfærdighed på PSI3 for at kunne påbegynde PSI2. I forhold til en BSI uddannelse må du med en PSI i bagagen undervise på et højere niveau. Som færdig PSI'er har din uddannelse og undervisningserfaring på mere end 80 timer højnet dine kompetencer, og du kan derved også påtage dig et større ansvar. Derfor ligger også den største forskel fra BSI i sværhedsgraden af uddannelsen.

Læs mere om krav til PSI3-kursisten HER

Pensum til kurset er hele den alpine manual, og det anbefales på det kraftigste at du har læst den grundigt inden kursusstart. Køb manualen HER

Kursusprisen er inkl. transport (bus), hotel, morgen- og aftenbuffet samt liftkort.

OBS: Der er afgang med bussen fredag d. 4/5-2018 og kurset starter på gletsjeren lørdag d. 5/5-2018.

Tilmeldingsfrist: 
Søndag, 18 februar, 2018

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Adgangskrav: Niveau: 
BSI - Basic Ski Instructor
Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.