Minikursus

I påsken 2018 er der igen mulighed for at tage på mini workshop i Tignes og prøve kræfter med enten puklerne, styrke teknikken til reeksamen eller som færdiguddannet instruktør få inspiration til undervisningen.

Det er en 5 dages workshop fra søndag til torsdag og træning hver dag kl. 9-12 eller kl. 13-16.

Du står selv for transport, bolig, liftkort osv. Kursusprisen på 1800 kr. dækker således 15 timers undervisning med DDS-uddanner.

OBS: Ved mindre end 6 tilmeldte pr. hold aflyses kurset eller konceptet ændres. Du får selvfølgelig alle dine penge retur!

De 2 workshops:

PUKKEL-OFFPISTE WORKSHOPPEN er for den erfarne skiløber, der kan køre på sorte pister med parallelle ski i fuld kontrol og god hastighed. Du skal desuden have prøvet at stå lidt offpiste. Det er derfor ikke at krav at du har et niveau i instruktøruddannelsen, men at du har en del uger på ski og er frisk på nye udfordringer.

REEKSAMENSTRÆNING er for dig, der tidligere har deltaget på et kursus og mangler eksamen i egenfærdighed og skolesving på BSI (BSI1 og BSI2) Det er kun muligt at deltage hvis du står med en ikke-bestået eksamen fra et tidligere kursus, du har deltaget på.

Køb evt. rejsen med Skiklubben Hareskoven HER

Tilmeldingsfrist: 
Torsdag, 15 februar, 2018

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.