BSI1 - Anwärtermodul

Anwärter modulet er til dig der ønsker at få job i en skiskole i Østrig. Med Anwärtermodulet får du mulighed for at konvertere din BSI1 uddannelse til Anwärteruddannelsen, som er det første niveau i den østrigske skilæreruddannelse. Med Anwärteruddannelsen kan du få job i skiskoler i hele Østrig.

Anwärtermodulet

På Anwärtermodulet får du både teoretisk og praktisk undervisning. Du får undervisning i de dele af Anwärteruddannelsen, som ikke indgår på BSI1. Det drejer sig om følgende:

  • Børneundervisning
  • Begynderundvisning
  • Skolesving
  • Alpin sikkerhed
  • Udstyrslære
  • Turisme-, miljø- og skiindustrikendskab

Modulet tager to dage, og ligger i forlængelse af kurset i uge 42. Anwärtermodulet starter altså lørdag 21/10-17, når kurset i uge 42 slutter. Vi bliver boende på samme hotel som i uge 42. Da bussen kører hjem med de øvrige kursister, skal du selv sørge for transport.

Lørdag aften er der teori, og søndag kører vi på ski. Søndag aften har vi igen teori, og mandag kører vi på ski igen. Både til teori og på ski gennemgår vi de ovenstående ting, der gør BSI1 konvertibel til Anwärter.

Skriv til os på info@dendanskeskiskole.dk, eller ring på 42464260 hvis du har spørgsmål til ovenstående!

Tilmeldingsfrist: 
Lørdag, 30 september, 2017

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.