Teoriundervisning og eksamen i Brøndby

Mangler du en reeksamen i BSI1 eller BSI2 teori eller skal du med på et af de eksamensrettede kurser i uge 42, så er dette muligheden for at få teorien på plads inden det går løs med et tætpakket program sydpå.

Teorisessionen indledes med teoriundervisning og øvelser i ca. 3 timer, hvorefter der er frokostpause og afslutningsvis teorieksamen á 1 times varighed. Prøven er delvis en multiple choice og det anbefales, at du medbringer blyant og viskelæder.

Vær opmærksom på, at pensum til begge eksamener er den alpine manual, med fokus på del B, C, D og E. Det forventes dog, at du har læst hele manualen grundigt og medbringer den til teorisessionen. Eksamen er uden hjælpemidler!

Køb manualen HER

Programmet lyder som følger:

Hvad: Teoriundervisning og eksamen på niveau BSI1 og BSI2

Hvornår: Søndag d. 24/8 2017 kl. 10.00 - 14.00. Sørg dog for at møde 10 min før.

Hvor: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. 

Forberedelse: Det er et intensivt kursus, så det forventes at du er velforberedt til både undervisning og eksamen. Derfor anbefales det, at du har læst den alpine manual grundigt. Pensum er som overordnet hele manualen, dog med fokus på del B, C, D og E.

Forplejning: Sandwich og drikkevare er inkluderet i kursusprisen.

Tilmeldingsfrist: 
Lørdag, 2 september, 2017

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.