PSI3 - professionel skiinstruktør

Har du BSI niveau og vil du gerne uddanne dig til Professionel Ski Instructor, så er der mulighed for at tage på PSI3 i uge 42. På dette kursus gennemgås egenfærdighed, skolesving, undervisning og teori på et professionelt niveau. Da det ikke er et krav, at du har været på PSI1 (storslalom) eller PSI2 (offpiste og sikkerhed) inden dette kursus, er PSI3 heller ikke ment som sidste trin på PSI uddannelsen. Derimod er det nødvendigt at have bestået egenfærdighed på PSI3 og PSI1 kurset for at kunne påbegynde PSI2. I forhold til en BSI uddannelse må du med en PSI i bagagen undervise på et højere niveau. Din uddannelse og undervisningserfaring på mere end 80 timer som færdig PSI'er højner dine kompetencer og du kan derved også påtage dig et større ansvar. Derfor ligger også den største forskel fra BSI i sværhedsgraden af uddannelsen.

Pensum til kurset er hele den alpine manual og det anbefales på det kraftigste at du har læst den grundigt inden kursusstart.

Køb manualen HER

Kursusprisen er inkl. transport (bus), hotel, morgen- og aftenbuffet samt liftkort.

Vi gør opmærksom på, at det er muligt selv at købe et Snow Card Tirol, som er et sæsonlift kort, der gælder til de fleste områder i Tyrol. Det koster ca. 770 Euro. Læs mere her

OBS: der er afgang med bussen fredag d. 13/10 og kurset starter på gletsjeren lørdag d. 14/10.

Tilmeldingsfrist: 
Onsdag, 16 august, 2017

Du skal logge ind eller oprette en konto, for at kunne tilmelde dig dette kursus.

Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.