Skilærer til højsæsonen i Kvitfjell

Kvitfjell skiskole søger dig som brænder for at få fede oplevelser på ski og/eller snowboard. Vi ønsker dig som har evnen til at overføre din entusiasme for ski til vores gæster så de får mere skiglæde, og at vores gæster kan få et nyt og sjovt syn på at stå på ski. Vi er et fedt team af danskere, svenskere og nordmænd og vi elsker alle at være ude så meget så muligt. Kvitfjell er et sted hvor du kan opleve meget og prøve lidt forskelligt jobmæssigt.

Vi søger instruktører i uge 7 den 13-17 februar, og eventuelt også lidt i weekenden alt efter hvor meget du vil arbejde. Du skal kunne undervise i ski og det er primært børn i alderen 3-15 år. Niveauet finder vi ud af, men der er mange som er nybegyndere men også rigtig meget let øvet. Hvis du kan undervise skiløbere på højere niveauer så er det rigtig fint. Vi kræver at du kan snakke et skandinavisk sprog, plus at du kan gøre sig forståelige på norsk og svensk.

Løn er udfra et fast tabel, hvor vi tilbyder løn baseret på uddannelse og erfaring. Liftkort får alle instruktøre ligesom de også får uniform. Vi kan hjælpe med at finde et værelse til en billig pris.

Ansøgere kan skrive til niclas-swartz@hotmail.com eller ringe på 0045 60 84 90 29

Employer/company: 
Kvitfjell Skiskole
Contact email: 
niclas-swartz@hotmail.com

We are looking for

Period:
From February 12, 2017
To February 16, 2017
Country: 
Norway
Destination: 
Kvitfjell
We need teachers for: 
Alpine skiing
Number of instructors needed: 
4
Minimum instructor level: 
AKI ski club instructor (4 days)
Languages: 
Danish
Norwegian
Swedish
Work fields: 
Children
Beginners
Advanced
We offer: 
Accommodation
Lift pass
Payment
Uniform
Den Danske Skiskoles Nyhedsbrev
Jeg vil gerne modtage Den Danske Skiskoles digitale nyhedsbrev med nyheder, tilbud, rabatter, gode tips og tilfredshedsanalyser fra Den Danske Skiskole og deres sponsorer. Min mailadresse gemmes og bruges udelukkende til disse formål.